Tässä reseptissä risotto ottaa loikan Pohjois-Italiasta etelään, missä aurinkokuivatusta tomaatista valmistettu punainen pesto tuo täyteläistä makua ja mausteisuutta annoksiin. Hyppää […]
Uusimmat
Karitsan paahtopaisti sous vide, punaviinikastike ja risotto
Kun haluat valmistaa herkullisen juhla-aterian, kypsennä karitsan paahtopaisti sous vide -menetelmällä, lisukkeina täyteläinen punaviinikastike ja samettinen risotto muodostavat upean kokonaisuuden. […]
Halloumisalaatti – erilainen kreikkalainen salaatti
Halloumisalaatti tarjoaa ruokalijoille napakkaa rakennetta, täyteläistä juustoa ja raikasta salaattia yhdessä lautasellisessa. Tämä salaatti sopii mainiosti sellaisenaan nautittavaksi tai lisukkeeksi […]
Flatbread: karitsan jauhelihaa ja kasviksia
Flatbread eli litteä leipä on monien kulttuurien perusruoka, ja sen yksinkertainen mutta herkullinen rakenne toimii erinomaisena pohjana täyteläisille ja mausteisille […]
Savulohirullat – helppo ja nopea alkupala
Jos etsit todella helppoa, silti tyylikästä alkupalaa, niin nämä savulohirullat ovat täydellinen valinta. Ne ovat nopeita valmistaa, täynnä makua ja […]
Parsapiirakka – kevään suolainen herkku
Tämä gluteeniton parsapiirakka on täydellinen tapa hyödyntää sesongin parhaita makuja – se on helppo valmistaa, täynnä makua ja sopii yhtä […]
Keväinen parsa-pestorisotto
Risotto on klassinen italialainen ruoka, joka jo sellaisenaan voi hurmata täyteläisyydellään ja samettisella rakenteellaan. Kun siihen yhdistetään tuore vihreä parsa […]
Parsaa ja Romescoa – alkupala tai lisuke
Kevät tuo tullessaan tuoreita raaka-aineita saataville ja yksi sesongin kirkkaimmista tähdistä on vihreä parsa. Kun sen rinnalle yhdistetään täyteläinen ja […]
Romesco on maukas ja monikäyttöinen kastike
Kun puhutaan täyteläisistä ja moniulotteisista kastikkeista, Romesco on yksi ehdottomista helmistä. Tässä katalonialaisessa klassikossa yhdistetään paahdetut paprikat, tomaatit, mantelit ja […]
Kanaa, parsaa ja couscousia tomaattikastikkeella
Kana, parsa ja couscous on nopeasti valmistuva arkiruoka, jossa maistuvat Lähi-Idän mausteet ja tuore parsa. Sitruunainen couscous viimeistelee annoksesta keväisen […]